Locul tău aici

Aici ai si tu un loc, de aceea Casa cu Brad este o comunitate.
Stim ca sunt multi oameni care iubesc natura, drumetiile, care doresc sa vada muntii si locurile acestea sau care pur si simplu doresc sa stea cateva zile in liniste, departe de zgomotul si agitatia vietii de oras.
Asadar, poti veni sa locuiesti aici un timp. Vei manca alaturi de noi, vei bea apa din izvorul padurii si vei trai in liniste cateva zile.

Pentru toate astea nu exista un pret si nici vreo obligatie din partea ta. Daca doresti sa faci o donatie, o vei face in sprijinul celor care vor veni dupa tine. Daca nu, esti la fel de binevenit si alta data.
Ideea de liniste este la baza dorintei de a impartasi. Astfel, sunt trei lucruri la care tinem cel mai mult:

Pacea – daca vii la noi, vino cu pace, armonie si buna intelegere.

Linistea – aici este liniste si asta dorim sa oferim in primul rand celor ce ne trec pragul. (iti poti asculta muzica preferata la casti sau in camera ta, iar telefonul mobil il vei auzi si pe vibratii 🙂  )

Curatenia – aici ai camera ta, ai locul tau unde sa te reculegi, spatiul in care sa meditezi sau sa te rogi. Te rugam sa il lasi asa cum l-ai gasit.

De asemenea, daca vrei sa ne ajuti la treburile casei, esti binevenit sa fii voluntar aici. Mai multe informatii despre activitatile de aici gasesti pe pagina de facebook Casa cu Brad.

Daca doresti sa vii, anunta-ne din timp (de preferat cu o saptamana inainte) pe mail sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook pentru disponibilitate.

PS: noi suntem vegetarieni si incepand cu toamna anului 2016 vom incepe sa consumam doar ceea ce cultivam in gradina noastra. Pentru cei ce doresc, putem procura lapte si oua de la vecinii nostri. Doritorii isi pot aduce carne pentru consumul propriu.

img_20161019_155257

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: